Sunday, 11 March 2012

TEACHER, Don't make me like this ?

Aku malu! Aku malu!

“Haah? Alamak! Ape yang kau malukan tuu?”

Haihh! Anyway, assalamualaikum? Hi, chingu(kawan)

Korangg “perasaan” tak? Iera dah lama tak update blog Iera? Dah naik BERHABUK dah blog ney. Haha. Sorry. Iera busy sangad dengan persatuan Tunas Bestari dan pelajaran . Okay, di entry ini, memang baaanyaaakk sangat Iera nak ceritakan.

-I’m make status relationship with: MOHDFATHULIZZAT at FB.

Mwehehe. Iera dah malas nak hide kan something from people. Let’s they all know the reality. Especially you! Yeee! Ha’a. kau!

*Siapa makan cili, terasa pedasnye^^

-Kitee dapat chocolate dari kakak kite. Beryl Chocolate. #macam bebudaks jea ken?

#dapat choc ney ponn disebabkan Iera tak dapat ngikudd Angah+Wan g Genting Highlands. Next time baru dapat pergi, kata meke-meke tuu? Yekee? Kite tengok nanti. Kalau tak g jugak, Iera pelangkung dieorangg! Ouch! Tipu jea.

-Dear, when we can date again? I miss that moment.

Die nak belanje kitee wayang! Kite taknak :')

#tunggu je laa. Apabila tiba saat itu, pasti awak akan gembira.

-What! PK1 ?! NOOO !

Ney marks subject PK1 Iera:

Bahasa Melayu : 80

Bahasa Inggeris : 72

Agama Islam : Hahaha .

Kimia : 76

Biologi : 58

Addmath : 24-mantapp !

Physics : 48 kott? L u p a err-,-

Sejarah : 85. Yippie !

Mathematics : 93. Yoohooo!

--->tuu jea kodd ? Hehe. Hebad tak? #memang tak laah! Buuuu.

And! Last but not least, Iera nak cerita pasal tajuk utama kat entry ni laah. Iaitu :

Salah tengok jam laah cikgu :/

Masa tuition +math, iera tersalah tengok jam. Masa tuu sepatutnye pukul 2.30, tapi iera Nampak macam pukul 3.30. iera cakap laa dekat cikgu yang iera ada perjumpaan TB pukul 3.30. sekali cikgu cakap “sekarang ke? Sekarang baru pukul 2.30?”. Iera cakap, “ehhh! Ha’a laa” ---> Malu tahu mase tuu.

Dah masa tuition tuu kene jea dengan cikgu. Sobs sobs T.T

Besoknye, Cikgu Biologi aku : Cik Farah Nadia Nampak laah Iera. Dia kate, “ohh, ni laah ye budak yang kate 2.30 jadik 3.30?”. Hah? Alamak! Cikgu tau kee? Hmmm.

*mana laa nak letak muka? BENGANG+++ !



Iera: lain kali tengok jam bebetol! Kfine. Holiday dihabiskan with surfing internet. Totally! Haha.

No comments:

Post a Comment