Friday, 14 September 2012

Selamat Mengharungi Peperiksaan



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ

Di saat ini, aku menaip tanpa arah tujuan .
Anda semua. Sihat tak? Alhamdulillah kita masih hidup di muka bumi ini. Sepatutnya kita lebih bersyukur kerana Allah masih beri kita oksigen untuk hidup, tempat tinggal yang selesa, sesebuah komuniti untuk berinteraksi, dan ilmu untuk digunakan kea rah kebaikan. Actually Iera terlebih Bio dalam entry ni. Hihi. Sorry. Ni semua angkara belajar Biology tadi kat sekolah.
Emmmm, subject Biology sebenarnya bukanlah mudah. Orang sok sek sok sek berkata “Alaaaa, Biology . senang je. Hafal je”. Ouhhh yeeaahhh ? Siapa yang tak ambil Bio tuu, try laa try. *kecuali orang yang otaknya memang genius*
Alamaaakk, macam mana ni. Exam Final-Year dah nak dekat. Ohh my fate. Can you besides me? I’m really really want my ranking as before this. Taknak lagi ranking Top10. Nak Top 3. Insya-Allah. Ada usaha, maka kejayaan akan dayang kepada kita. Kan kan kan?
Kepada semua kawan-kawan Iera, please make all teacher be proud with us! Don’t let them(teachers) look down with us. Cukup laah selama ini kita kena marah, rotan dan sebagainya. Perbaiki laah sikap kita demia masa depan kita. Buktikan kita boleh! 4STN boleh! Sains Tulen boleh! Go go go ! Poingg poingg :*
Kepada kawan-kawan kepada, good luck okay. Adik2 Form 3 kita tuu, jawab soalan dengan penuh semangat dan ketengangan okay? Anda boleh. Kalau orang lain boleh dapat straight A’s, kenapa tidak anda? Right? Akak Iera doakan semoga adik-adik ni berjaya dalam PMR ni.

And to candidates UPSR, haaaa. Seronok leteew kan dah habis exam? Adik Isya(Adik Izzat) , akak doakan
 result adik cemerlang tauuu. Sayang adik comel nii. Jangan nakal2. Kalau nakal, akak cubit karang. Hihihi :* ILOVEYOUUDIKK
     -Next year, I’ll be SPM Victims. Wish me luck. I’ll catch you A’s-