Saturday, 19 May 2012

♥ I AM BIRTHDAY GIRL TODAY-ANGAH ♥

Allah selamatkan kamu!
Happy birthday angah! Tiup lilin sikitt*
Today, my sis birthday yang ke-21. Tahniah. Alhamdulillah angah masih kekal hidup. Sayang angah!
Muuuaaahhhh !
Maaf laaa, takdee hadiah. Tapi angah dah dapat hadiah drpd A. Wan kan? Huhu. Tadi Iera post gamba dan ayat ni kat Fb, angah g nanges. Iera turut menanges. Ksorry angah.





Adik tahu besok angah g shopping kan. Shopping laah dgn RM500 tuu.
Angah tanya kite tadi, adik nak jugak kee? Kita jwab taknak. Tapi kita nak Birthday kita disambut kat tepi pantai. Lepastuu masing-masing bawak hadih. Ada kek. Muahaha. Lepastuu kan semua pakai mask. Hikhokk. Lepastuu lagi kan, mak belikan kita DSLR. Waaahh. Macam macam. Tapi itu semua KHALAYAN semata-mata. Tapi tadi angah ckp, bawak tepi pantai boleh laah. Haha. Lawak lawak.

Akak Ezan, nanti bagi hadiah nak angah tau. Haha. Mak jugak!
Walaupun angah ni degil, tapi dia ada jugak yang baiknyee. Selalu belanja aku baju laah, tudung laa. Haisss-,-

Pesanan untuk angah:
-Jadilah anak yang dengar kata mak
-Kahwin sepat-cepat tau. Nak ada keponakan. Hehe.
-Semoga kekal dgn Abg Wan!
-SAYANG ANGAH!


/Soorryyy short entry. I love my sister so much, and also my family. They bring a happiness in my life!
Nagging :
S’F Love

No comments:

Post a Comment