Tuesday, 3 April 2012

❤ Kita Berputar Di Atas Roda Yang Sama ❤

Assalamulaikum . Hi alls . Apa khabar? Hehe . Saranghae Move! Move !
This weekends Iera rasa sedih sangat. Macam-macam terjadi.
Okay, taknak cerita . Biarlah Iera jea yang tahu.
Mungkin setiap apa yangg terjadi ada hikmahnyaa. kan?

Ouchhh. Airmata aku jatuh berjurai-jurai ney. Huuwaaa ;/
Tolong laaa. banyak sangat yang berlaku tanap ku duga.
Everyone? Please forgive me? Please please? Kamu jgan nakal. Hehehe ^^v

Ehhh. Tak kan laah sepanjang entry ni nak bace citee sedih Iera jea kan? Tidak, tidak. Ada topic nak bagi untuk kalian semua niii!
Sekarang kan trend Muslimah kan?
I Jelly taw tengok awek cunnnn meletup kebabooom bila kat bandar. Perggghhh ! Touch up diaa kan. Alaaa mak Datin. Haha
"Kau adaa ?
Takk kaan ? Jeleous? Peduli ape ?"
*Bukan Iera kate, agaknyee laa orang yang dirinya rasa macam HOTSTUFF kate gituu? Maybe . Hikhokk -oo-'

Kalau dulu wanita tergila-gila kan SHAWL/ selandang. But, sekarang perasaan tak orang dah beralih arah untuk memakai kembali tubung bawal/Tudung Empat Segi. kankan ?
Dah ramai dah Iera tegok yang mintak sana-sini tuto pasal PEMAKAIAN TUDUNG EMPAT SEGI.
Sedar tak sedar , kitaa ni berputar di atas roda yang sama.
Apa maksud nya tuu ?
Means, kita ni sentiasa tidak melupakan yang lama, masih ingin mengekalkan yang terdahulu, tetapidalam masa yangg sama kita mengaplikasikannya supaya nampak lagi menarik, tertarik, kau memang DAAA BOOOMMM !
HAHAHAHAHA :D

btw, I shawl. I had more than 100shwal ;)

/Agak-agak ada ke orang baca entry ni? Entah laa\
SPREAD ierahaniss

No comments:

Post a Comment